Vi havde i lang køretur foran os, over 600 km til Mount Rushmore/Rapid City,da vi stod op. Efter en hurtig tur i morgenbuffet blev bilen pakket og vores tur gennem 3 stater kunne starte (Colorado, Wyoming og South Dakota)

Turen ned fra byen Estes park til motorvejen var utrolig flot med bjerge og floden der stort set fulgte os langes med vejen.

Der er stort ser ingen trafik, så vores SUV får flyttes os hurtigt og sikkert gennem landskabet. Og efter ca halvdelen af turen er det over på de lidt mindre veje. Et utroligt flot landskab er hele tiden vores view ud gennem ruderne på bilen.

Omkring kl. 16 var vi nået til Mount Rushmore. Første stop var ved Crazy Horse, her er man igang med en kæmpe statue i bjerget af indianeren… det var længe før de er færdige. Kun hovedet er lige nu det man kan se.

Efter besøget hos Crazy Horse var der nu videre til de 4 præsidenter der er hugget ind i Mount Rushmore. Et utroligt flot mesterværk som man kun kan blive imponeret af. Som vanligt når vi er på tur, så skal der enten bygges om, repareres eller andet, så alt er pakket ind eller dækket af stilladser. Her var den flotte alle tæt på de fire lukket, så det blev lidt mere på afstand. Vi kunne dog tage en tur på ca 1 km tættere på, men det blev så mere set nedefra.

Efter denne tur var det ned til byen Rapid City og vore hotel. Dagen sluttede med middag i byen og så hjem på hotellet. En flot dag, men også en lang dag i bilen.