Endnu en dag hvor vi er oppe kl. 7, får pakket sammen og spist morgenmad. Inden klokken er 9 er vi klar til at kører videre.

Vi har lidt over 300 km idag, men vi har nogle stop på turen og vælger at kører mest muligt på de mindre vejen hvor man kan opleve noget, i stedet for de store kedelige motorveje.

Så det er igen flotte views ud over et bjerglandskab, der hele tiden ændre sig, som møder os nær vi kører. Desuden møder vi en hel del motorcykler, både med 2 og 3 hjul. Gennem lidt ældre ægtepar med konen bag på. Og så er der rigtigt mange der har spændt en campingvogn bag på ladet af deres Pick-Up. Af typen hvor man kan hive siderne ud så campingvognen bliver bredere.

Vi kommer igennem byen Deadwood, som er en utrolig flot gammel cowboy by. Derfra går det videre gennem bjergene, hvor vi stopper ved et par flotte vandfald.

Næste stop var en store klods Devils tower, en vulkansk ekstrudering (lava søjle/størknet lava), som man kan gå rundt om på 2 km tur.

Efter besøget var det nu bare ud på motorvejen, og bla, forbi Buffalo til byen Sheridan og vore næste overnatning.

Vi var fremme ved hotellet ca. Kl. 18 og så frem til at slappe af og en tur i poolen…. men sådan gik det ikke.

En ung receptionist fortalte, at hotellet var overbooket, så der var ikke noget værelse selvom vi (FDM travel) havde booked tilbage i marts måned. Hun spurgte dog om hun skulle ringe lidt rundt og høre om der var ledige værelser andre steder. Jo tak.. hvad havde hun ellers regnet med.

Efter en ca 5 opkald fandt hun et, så vi måtte hurtigt videre til America’s Best value inn. Det skulle vise sig at være et lille Motel-agtigt sted med ca. 50 værelse. Men ejerne var super flink (var svensk/norsk afstamning 5 led tilbage) og han havde lige et værelse til os.. heldigvis. Men det var noget af en nedgradering fra det oprindelige. Årsagen til det hele var, at der var Rodeo i byen.

Den sidste del af aftenen blev brugt på at vaske tøj, og komme ud og få noget aftensmad. Dagen imorgen skal bruges på at komme videre mod Yellowstone.