Som vi plejer ringede uret kl. 7, denne gang på vores lidt mindre, meget hyggeligt hotel i Sheridan. Med i prisen var gratis morgenmad i en lille tilstødende bygning. Der manglede ikke noget, og her kunne man lave vafler selv. Det var et stort hit.

Efter bilen var pakket og tanket gik turen mod Cody, Buffalo Bills hjemby.

Og vi gør så meget vi kan for ikke at køre på motorvejen (Interstate veje).. så denne gang kørte vi ca. 30 km af en grusvej… meget høj standart med en fartgrænse på 45 miles (ca 75 km/t). En god tur gennem landskabet. Efter vi havde forladt grusvejen og kom på asfalt, begyndte de høje bjerg.. det gik op og ned med fald på 7-8%. Og ikke mindst en flot udsigt. Vi fik og se et vandfald på vejen.

Turen var kun ca 230 km, så vi var tidligt fremme i Cody. Efter udpakning var sulten begyndt at melde sig. Så en tur gennem Hovedgaden i Cody var på sin plads.

Og efter en lidt blev det til en frokost på Hotellet Irma (Irma hotel læs mere her) det havde en masse historie.

Efter en god frokost gik turen tilbage til hotellet. Planen var egentlig en tur i poolen, men en kraftig regnbyge kom forbi.. og poolen var udendørs. Så i stedet fik alle slappet af med iPads og lidt 😴.

Aftensmaden blev udtaget på en lille bar i byen… den store udfordring på vore tur er at næsten alle spisesteder lukker kl. 21.