Første opgave var at tjekke dæktrykket på bilen… desværre var det faldet ca 3 psi i løbet af natten, så inden vi skulle køre ind i parken var første opgave at få fyldt luft på.

Da bilen var pakket og der var fyldt luft på, var det så sidste tur ind i Yellowstone national park. Dagen startede meget tåget efter gårsdagens våde vejr, så man kun ikke se meget i parken

Den første times kørsel gik med at komme tilbage “på sporet” hvor vi nåede til dagen før. Tæt på byen/lodden Canyon Village ligger der et område der minde om Grand Canyon, og vi må sige de har ret.

Et par flotte vandfald og en virkelig flot kløft. Og vi fik også testet formen, det var nogle hårde trails ned til vandfaldet.. både i længde og højdemeter.

Efter dette og turen gennem Hayden dalen, med rigtige mange bisoner (bl.a en der var helt i hopla med løb og hop😀) var vi nu på vej ud af parken og på vej mod den næste Teton nationalpark. Hele vejen gennem parken kan man stort set se de 6 bjergtoppen i bjergkæden Teton.

Utrolig smukt.. det blev ikke til at se så mange dyr, men lidt elke fik vi set.

Det blev til en tur næsten lige gennem parken, dog med et lille stik ned til en lodge der lå ud til en stor sø. Her blev frokosten indtaget.

Efter rigtig mange kilometer på vejen var vi fremme i Jackson Hole, nærmere bestemt skisportsbyen Teton village. Hotellet var under komplet istandsættelse så receptionen lå i et af de nye værelser. Poolen var ikke eksisterende, det samme med restauranten.

Men efter lidt udpakning gik vi ud for at se lidt på denne lille skisports by. Det viste sig der kørte en lift op til en restaurant på toppen af bjerget.. turen var gratis og tog ca. 10 min. Og der var ingen tvang til at spise der.. men heldigvis havde lige plads til os 4. Vi fik en super middag med udsigt over hele området.

Efter endt middag og turen ned igen med liften, var der lige tid til et spil ærtepose kast 😀. Herefter var det hjem i seng.