Fra Jackson til Salt Lake City er der over 500 km/5 timers køretur, så det var bare om at komme afsted. Morgenmaden blev indtaget på en lille cafe 100 m fra hotellet.

Første opgave var at få luft i bagdækket.. vi kørte ind til byen, men inden vi fandt en tankstation, lå de lokal Avis kontor. Så ind med bilen og beklage vores nød. Ud over dækket kommer der nu også en advarsel om olieskift hver gang vi starter bilen.

Det fyldte godt med luft i dækket, og sagde vi bare skulle ignorer olie beskeden. Og så kørte vi ellers videre mod Salt Lake City.

Det var en lange og “kedelig” tur.. nok mest fordi vi allerede havde set så meget flot natur. Vi kom gennem 3 stater, vi startede i Wyoming og fik en meget kort tur ind i Idaho, inden vi sluttede turen af i Utah.

De vi langt om længe nåede til Salt Lake var det første vi mødte den olympiske park fra vinter OL 2002. Skihopbakken står stadig med OL logoet. Vi gjorde et stop i outlet centret Tanger, hvor vi fik gjordt vores sidste indkøb.

Der var nu ca 20 minutters kørsel til vores hotel.

Vi fik tjekket ind og kom ind på værelset. Super flot og stort… men dee var kun en seng og et sofa arrangement. Så tilbage til receptionen, de havde heldigvis et andet værelse som bestilt med 2 Queen size senge.

Efter hurtig omklædning var det tid til at komme ned til byen, den lå ca 7 km væk. Vi valgte at lade bilen stå og bestilte en taxi🚕… det var ikke noget de var vant til i receptionen, man bruger ikke taxi’er mere.

Men vi kom ned og se det store flotte mormon tempel og deres tilhørende bygninger, samt kigget lidt rundt. Efterfølgende gik vi en tur i deres store shopping center. Her fik Appel butikken de sidste af vores penge 😂 Og det blev til et besøg i Utahs Hall of Fame, hvor vi fik prøvet VR briller.

Efter en tur rundt i centret ville vi spise, men igen blev det en udfordring da alt lukkede kl 21. Heldigvis var der åbent på The Cheesecake factory, hvor vi fik en super god middag.

Nu skulle vi så finde tilbage på hotellet, og det blev med vores debut med en Uber 🚗. Inden vo tog fra hotellet havde vi downloadet appen og tilmeldt os.. så nu skulle det prøves. Det tog ca 5 min så kom der en bil, men en rigtig sød chauffør fra Bahrain, som kendte meget til Europa og Danmark. Det er nemt det Uber.

Ikke mere at berette før vi lagde os på sengen… next step er Moab.