Fra Salt Lake City er der små 4 timers kørsel videre mod Moab. En flot tur gennem det som vi har oplevet hele turen, at det går op og ned mellem 2000 og 3000 meters højde. Fra de lidt koldere bjerge vi har været i steg varmen i Salt Lake City og da vi rammer Moab har den lige får en tand mere.

Vi er fremme ved hotellet allerede omkring kl 13, så inden vi skal ud og se de flotte klipper i Aches, så er det tid til en tur i poolen og en hurtig tøjvask. Ved 15-tiden det så afsted, først lidt hurtig frokost på Subway og så ellers ind i Nationalparken Arches.

Det er helt vildt at se de mange klipper i Arches National Park Utha. Og man ser hurtigt de er del af det område hvor også Grand Canyon indgår. Den ene flotte formation efter den anden dukker op. Vi får set Balanced Rock, inden vi vælger at tage et lille hike op til The Windows, og bagefter op til Double Arch. Begge flotte klippestykker hvor der er opstået huller. 

Vi kommer næsten til sidst til varemærket for staten Utha, Delicate Arch. En halvrund bue der er placeret højt oppe på en flat stykke klippe. Vi vælger at tage det mellemkorte hike op for at se den lidt på afstand, i stedet for de mere end 5 km der op og stå under den. Varmen er simpelthen for høj, over 100F eller ca. 38 grader C.

Inden vi vender retur til hotellet er vi uden for “enden” af parken for at se et par Arches mere. Herefter vender vi snuden hjemad og på vejen bliver det til en hurtig bid aftensmad på Burger King. Det er alt hvad vi orker orker efter en lang dag.