Vi har 2 overnatninger i Moab, så idag skal der ikke pakkes ned efter morgenmaden, men det er tid til at komme ud og se mere flot landskab. Første stop idag er Canyonlands Nationalpark der ligger blot 5 min’s kørsel fra Arches, men som minder endnu mere om Grand Canyon hvor man kører “oppe” og kigger ned i de flotte formationer.

Også idag blev det til lidt hikes ud til nogle af de flotte steder man kan se, og igen idag har det være meget varmt. Så der blev indkøbt masser af vand til turen og medbragt en del isterninger.

Området er svært at beskrive med ord, det skal ses live eller som min. på billeder.

Efter 4 timers kørsel og vandring forlod vi parken, for at køre til den sidste park. Dead horse state park. En state park der ligger blot 5 km fra Canyonlands. Først var der dog behov for lidt at spise, og heldigvis var der en lille “skurvogns cafe” i statsparken. Så vi fik også en sandwich/flute og lidt sodavand og is, inden vi så parken.

Det er en forholdsvis lille park med en par udsigtspunkter, hvor man bla. kan se Colorado floden sno sig rundt om de flotte klipper.

Efter turen i state parken gik turen hjem til hotellet og en tur i poolen. Meget tiltrængt efter de meget støvede hikes og varmen.

Aftensmaden blev indtaget på en hyggelig restaurant lige overfor hotellet. I morgen er det så tid til afgang mod det sidste hotel i Snowmass Village ved Aspen.