Der ventede en lang dage da vi stod op kl. 3.45 mandag morgen i Snowmass Village. Vi skulle køre ca. 4 timer til Denver og med 2 fly før vi ville ramme København tirsdag kl. 8:40 (lokal tid). De 8-timerstidsforskel flytter os langt frem.

Alle var klar kl 04:15 da vi startede bilen i mørket og forlod Snowmass. Heldigvis var der rigelidt med luft i bagdækket, så det var bare afsted. Efter turen fra byen og ned til landevejen, var vi meget heldige med ikke at ramme et dådyr da løb over vejen – puha… 

Ud over det, gik turen på de 4 timer til Denver rigtig godt., og selv den sidste dag gik op og ned af bjergene. Flere steder på ruten var der “kæde-stationer” til på/af-sætning når der er sne. Og vi fik passeret indtil flere skisports byer på vejen, bl.a. Vail.

Vi kommer til Avis som beregnet omkring kl. 8:30 og fik afleveret bilen. Da vi fik den udleveret var der en stor bule foran på bilen (inkl. lettere smadret blinklys). Dem der tog imod bieln mente aldrig den skulle have udleveret !!. Og så fik en rabatkupon på 25 USD for de problemer vi havde haft med dækket.

Efter en shuttelbus tur til terminalen, fik vi tjekket bagagen ind hele vejen til CPH også var det tid til sikkerhedscheck. Modsat turen til USA, gik det meget hurtigt og vi var nu klar til at få lidt morgenmad. Flyet til Toronto var et lille fly ved med kun 4 sæder på rækker (2 i hver side).. men der var TV-skærme og god benplads.

Vi landede i Toronto lidt før tid, men så skulle vi vente på at gaten blev ledig, ca. 20 min gik der før vi havde forladt flyet. Der var nu ca. 90 min. til vi skulle boarde vores fly til København. Så vi lidt travlt. Hurtigt fandt vi vejen mod terminalen, og heldigvis gik det meget hurtigt – der var kun et lille tjek på vores boarding-kort, og ikke et sikkerhedscheck eller andet. Puha..så vi nåede også at få lidt mad ind den 7 timer lange tur til København.

Vi landede til tiden i København og som altid tager det tid at få sin kufferter, og da vi blandt de sidste var det lidt spændende at se om de var kommet med hele vejen – det var de.

Vi var nu hjemme igen efter en fantastisk tur til USA – den 4 og nok ikke den sidste.