Tirsdag morgen skulle vi være stået op i Denver, og været rundt og set byen. Istedet vågnede vi kl 05 i Toronto, med endnu en lang rejsedag foran os.

Men det første vi stod op til var, at vores fly til Vancouver var forsinket med 80 minuttet. Så vi kom i lufthavnen meget tidligt. Så der var tid til den store morgenmads anretning.

Kl 9:47 lettede vi mod Vancouver, skulle have været kl, 8:15. Næsten 5 timer senere landede vi, og så skulle vi hele møllen igennem fra dagen før, det som kostede os et fly. Først sikkerhedscheck, så selvbetjenings indrejse til USA, inden selve U.S Customs. Dette fordi man allerede nu inden flyet letter befinder sig i USA.. fedt når man kommer frem, men ikke når man er i transit. For en ting har vi lært, de har ingen respekt for folk.

Men i Vancouver gik det vores vej, så vi kom ikke i problemer. Og flyet til Denver blev også 30 min forsinket, da der skulle have en nyt hjul.

Kl 18:56 landede vi i Denver – 27 timer senere end beregnet.

Nu vat det hurtigt ud i en taxa og afsted til hotellet. Og så videre ud i byen, så vi kunne nå at se nogle af de vigtige højdepunkter… vi nåede nogle stykker.

kl 23.00 lokal tid var der ro, imorgen starter turen mod Rocky mountain.