Som altid når vi er afsted er det tidligt op… i år ingen undtagelse. Kl. 07 ringede uret og vi så er dagen igang. Og uden den store jetlag kom vi igen. Fra vores sidste USA tur har vi forelsket os i “corner bakery cafe” og sådan en ligger også i Denver.

Efter morgenmaden og nedpakning, gik vi de ca 500 meter til Avis biludlejningen hvor vi fik vores SUV. Det blev en dejlig stor Ford Explorer, en 7-sæders bil, så der er masser af plads når de ekstra sæder bliver lagt ned.

Første stop var Premium outlet center i Denver, vi skulle jo lige igang. 4 timer med max shopping inden turen gik til Estes Park.

Vi var fremme ved vores hotel ved 15-tiden. Hurtig indtjekning og så afsted ind i national parken – Rocky Mountain. Hjemmefra havde vi set oplag med masser af sne og kulde, men heldigvis havde den sidste uges varme smeltet det meste af sneen, men der var stadigvæk noget på de øverste toppe.

Det var en fantastisk tur gennem parken til Alpine center og retur.. flot og på mange måde enestående udsigt og dyreliv.

Vi var tilbage på hotellet ved 19:30 tiden. En hurtig omklædning og så gik vi ned i byen Estes park og fik aftensmad..

Alle var godt trætte da de ramte hovedpuden.